Carne

Moesten kalf en os niet bestaan, zouden de italianen deze zeker uitgevonden hebben.

Scaloppina

Bello cosi
Gegratineerd kalfslapje met ham, mozzarella en een romige tomatensaus
21,50
Saltimbocca alla romana
Parmaham, Salie
23,50
Cordon bleu
Een cordon bleu met Parmahan, mozzarella en spinazie
22,50
Alla Sorrentina
Kalfslapje gegratineerd met mozzarella en tomaat
23,50
Osso buco
Ragout van Kalfschenkel met tomatensaus en groentjes
22,50
Agnello Primavera
Iers Lamskroontje met groentjes
29,90
Spiedini di pollo alla erbe
21,50

Manzo – Rundsvlees

Tagliata di Manzo
Fijne plakjes van filet puur met Rucola en parmesaan
26,90
Chateaux Briand (2 pers)
Saus: Napoli, Champignonroom, Groene / Zwart peper, Gorgonzola, Pizzaiolla, Provencal, bearnaise
65,50
Filetto di Manzo
Saus: Napoli, Champignonroom, Groene / Zwart peper, Gorgonzola, Pizzaiolla, Provencal, bearnaise
29,90
Bistecca Bello cosi
Steak met ham ,Mozzarella en een romige tomatensaus, groene peper
23,90
Cote à l’os (2 pers)
Saus: Napoli, Champignonroom, Groene / Zwart peper, Gorgonzola, Pizzaiolla, Provencal, bearnaise
59,00